Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجری طرح شبیه‌ساز رانندگی گفت: دانشگاه خواجه نصیر بعد از چند دوره پایلوت ۱۵۰ راننده اتوبوس را تحت آموزش قرار داد. به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، نهوی، مجری طرح شبیه ساز رانندگی امروز ۱۱ دی ماه ۹۸ در بازدید در دانشگاه خواجه نصیر طوسی در جمع خبرنگاران گفت: بعد از چند دوره پایلوت ۱۵۰ راننده اتوبوس تحت آموزش قرار گرفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رانندگان با طی کردن دوره‌های صلاحیت سنجی آموزش‌های مهمی را دریافت می‌کنند. ما در حقیقت با سه سال تاخیر بومی سازی این محصول را برای رانندگان تهران تهیه کردیم.

وی با بیان اینکه استانداردی را برای بحث آموزشی این محصول به سازمان استاندارد ارائه کرده ایم، تصریح کرد: رانندگان ۲۵ ساعت تحت آموزش قرار می‌گیرند و در موضوعاتی هم، چون رانندگی تدافعی، سلامت شغلی، علایم رانندگی و موضوعات مرتبط با اعتیاد، سلامت تن و افزایش منزلت شغلی و هم چنین خستگی و خواب آلودگی به کسب دانش می‌پردازند.

مجری طرح شبیه ساز رانندگی با اشاره به اینکه بسیاری از رانندگان نمی‌دانند که خستگی چه قدر می‌تواند خطرناک باشد، اظهار کرد: طبق بررسی‌های انجام شده تعداد زیادی درس روانشناسی نیز به مجموعه دروس این رانندگان افزودیم همچنین ۴ درس مدیریت خشم و تکنیک‌های ریلکسیشین را به آن‌ها آموختیم. رانندگان علاوه بر مهارت رانندگی باید مهارت زندگی را نیز بیاموزند.


وی با بیان اینکه در این طرح یک نقطه بحثی وجود دارد، تصریح کرد: ۵ سال پایش انجام نشده است؛ در صورتی که باید این امر صورت می‌گرفت ان شالله این قسمت نیز به طرح افزوده شود.

مجری طرح شبیه ساز رانندگی با بیان اینکه با تعداد زیادی از دانشگاه‌ها ارتباط برقرار کرده ایم، گفت: سنجش خودکار سوء مصرف مواد محرک با دقت خوبی در شبیه ساز انجام خواهد شد ان شالله رونمایی از این طرح را اسفند ماه خواهیم داشت.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه خواجه نصیر رانندگان اتوبوس رانندگان تهرانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۳۲۸۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ درصد جرایم رانندگی اشتباه ارسال می‌شود/ دو علت بروز خطا

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار تیمور حسینی اظهار داشت: دو موضوع باعث اشتباه ارسال شدن جرایم رانندگی است؛ یک، موضوع کیفیت دوربین‌ها و دو، دستکاری ارقام پلاک خودرو توسط برخی از رانندگان است.

وی افزود: این دو عامل باعث شده است ۵ درصد جرایم رانندگی اشتباهی برای افراد ارسال شود که برای پاک کردن این جرایم اشتباه، افراد به مراکز پلیس راهور مراجعه کنند.

حسینی بیان کرد: البته سامانه رسیدگی غیرحضوری یا اینترنتی به اعتراضات در دست آماده‌سازی است و امیدواریم به‌زودی یعنی در سال ۱۴۰۳ بتوانیم این سامانه را معرفی و رونمایی کنیم تا دیگر برای اعتراض به تخلفات رانندگی نیاز به مراجعه حضوری نباشد.

رئیس پلیس راهور در پایان گفت: در سال گذشته ۱۵۷ میلیون جریمه برای رانندگان متخلف صادر شده است.

کد خبر 6092109

دیگر خبرها

  • ضرورت صدور کارت شهری برای رانندگان حوزه اتوبوسرانی تهران
  • ضرورت صدور کارت شهری برای رانندگان حوزه اتوبوسرانی
  • جذب امریه سربازی در سازمان جهاد دانشگاهی خواجه نصیر
  • سانحه رانندگی در میاندوآب ۲ مصدوم داشت
  • بافق دارای بالاترین میزان تراکم دانش آموزی در استان یزد
  • دوربین‌ های جدید راهنمایی رانندگی، داخل خودرو شما را می‌بینند (+عکس)
  • پلیس راهور تهران: استفاده از موبایل عامل ۴۶ درصد از تصادفات است
  • علت صدور برگ جریمه رانندگی اشتباهی چیست؟​
  • ۵ درصد جرائم رانندگی اشتباه ارسال می‌شود
  • ۵ درصد جرایم رانندگی اشتباه ارسال می‌شود/ دو علت بروز خطا